Skip to main content

Boombeheer

Heeft u een overhangende tak of boom op uw terrein? Wij verzorgen naast het zaagwerk gespecialiseerde snoei- en kapwerkzaamheden op locatie. Wij werken volgens de European Chainsaw Standards en alle zagers zijn gecertificeerd door IPC groene ruimte.

Kleine of grote klus, neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op

Hoogwerker

Voor het snoei- en kapwerk op hoogte, langs wegen en gebouwen maken we gebruik van een hoogwerker. Hierdoor kan er met beleid gesnoeid en gekapt worden, zonder schade aan omliggende gebouwen etc.

Boomklimmen (ETW)

Voor snoei- en kapwerk op zeer lastige locaties, maken wij gebruik van een European Tree Worker. Deze specialist kan doormiddel van klimtechniek de moeilijkste plekken bereiken en veilig snoeien, zonder dat omliggende gebouwen etc. beschadigd worden door vallend hout.

Dunning

Heeft u bos in eigen bezit en wilt u dit laten uitdunnen? Wij ontzorgen u in dit hele traject, van het selecteren van de te kappen bomen, het uitrijden, transport, zagen tot gewenste planken en/of balken en levering bij u aan huis. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stormhout

Omgewaaide bomen, bomen die in andere bomen hangen of gevaarlijke dode stukken. Voorkom zeer gevaarlijke situaties en laat professionals het werk voor u doen.

Bezoekadres
’t Zeegsveld
8141 NT Heino

+31 6 14945874
mark@volkerinkvanriele.nl